Ace Community Enquête 2021 – Aankondiging

Het is weer zover – we zoeken deelnemers voor onze Ace Community Enquête!

De Ace Community Enquête, uitgevoerd door het Ace Community Enquêteteam, verzamelt belangrijke informatie over de demografieën en ervaringen van mensen die onderdeel zijn van de ace gemeenschap, waaronder aseksuelen, demiseksuelen, grijs-seksuelen, en gerelateerde identiteiten. Dit is het meest grootschalige onderzoek naar ace gemeenschappen en creëert zo een waardevolle database voor toekomstige activisten en onderzoekers.

De enquête is open voor iedereen: ace, niet-ace, en iedereen die nog twijfelt. Zolang je 13 jaar of ouder bent, horen we graag van je! We hopen een brede variatie aan inzendingen te ontvangen van zo veel mogelijk onderdelen van de gemeenschap. We moedigen je daarom vooral aan om deze link te delen in ace gemeenschappen waar je actief in bent of met andere potentiële geïnteresseerden.

Klik op de link hieronder om deel te nemen aan de Ace Community Enquête van 2021:

https://forms.gle/ksKotXyeyqd7poMg8

De enquête is Engelstalig; om de enquête voor zo veel mogelijk deelnemers toegankelijk te maken, hebben we een Nederlandse vertaalgids beschikbaar gemaakt. Deze kun je op elk moment tijdens het invullen van de enquête raadplegen. Klik hier om de Nederlandse vertaalgids (pdf) te openen.

De resultaten van de meest recente enquête zullen worden gepubliceerd op asexualcensus.wordpress.com. Als je automatisch op de hoogte wilt worden gesteld van nieuwe resultaten of aankondigingen, kun je je hier aanmelden voor email updates.
Voor antwoorden op veelvoorkomende vragen over de enquête kun je de pagina met Veelgestelde Vragen raadplegen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s